Mini Blind Date #5

Een keer per jaar krijgen jonge amateurmuzikanten carte blanche op het podium van de Gentste concertzaal Handelsbeurs. Er ontstaat een het-is-nu-of-nooit-klimaat met spannende uitvoeringen van nieuwe, vaak zelf gecomponeerde muziek. Een publiek van onvoorwaardelijke fans zoals trotse ouders, vrienden en familie zorgt voor een warme en open luisterbeleving.

Toegang is gratis, maar reserveren is gewenst.

Meer info & reserveren

Vorige edities

Date: 
zat, 25/03/2017 - 20:15 - 22:00

Nieuws

De keuze van... Kobe

In 'De keuze van...' zet gitarist van Zwerm en artistiek coördinator van Cohort Kobe Van Cauwenberghe deze maand het Franse radioprogramme 'Le cri du patchwork' in de kijker. 

meer lezen

Nieuwe aanwinsten februari

Er landde weer heel wat moois in onze (digitale) brievenbus... Een selectie van wat deze maand binnenkwam op het documentatiecentrum.

meer lezen

De keuze van... Ann

In 'De keuze van...' plaatst componiste en kersverse MATRIX-medewerkster Ann Eysermans deze maand de lezing 'New Conceptualism in Music' door componist Johannes Kreidler in de kijker.

meer lezen

Fade Out

Een tijdje geleden fleurden we onze leeszaal op met een ingekaderde schets van componist Thomas Smetryns. Zo wordt bij het binnenkomen meteen de juiste 'toon' gezet!  

meer lezen

Nieuwe collega's

In augustus vervoegde de lieftallige Melissa het MATRIX-team als bibliothecaris. Midden januari verwelkomen we opnieuw twee nieuwe collega’s. We stellen hen graag aan u voor. Welkom Ann en Bert! 

meer lezen
Syndicate content