Workshop No(w) Guitar @ SLAC Leuven

In de uitgave No(w) Guitar bundelen gitarist Nico Couck en MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] 5 werken voor gitaar, op maat van het Deeltijds Kunstonderwijs  Deze composities zijn oorspronkelijk niet vanuit een pedagogisch standpunt bedacht, maar zijn speelbaar voor amateurmusici. De uitgave is bovendien voorzien van alle nodige toelichting en speelaanwijzingen. Gaande van het verkennen van nieuwe speeltechnieken en preparaties tot het gebruik van click-track en multimediale set-ups, hopen we een bescheiden bijdrage te leveren tot nog meer speelplezier en creativiteit.

Deze presentatie is een besloten activiteit. 

Meer informatie & gratis download

Ook op zoek naar zo'n workshop? Neem gerust contact met ons op! 

Date: 
maa, 24/04/2017 - 10:00 - 12:00

Nieuws

De keuze van... Kobe

In 'De keuze van...' zet gitarist van Zwerm en artistiek coördinator van Cohort Kobe Van Cauwenberghe deze maand het Franse radioprogramme 'Le cri du patchwork' in de kijker. 

meer lezen

Nieuwe aanwinsten februari

Er landde weer heel wat moois in onze (digitale) brievenbus... Een selectie van wat deze maand binnenkwam op het documentatiecentrum.

meer lezen

De keuze van... Ann

In 'De keuze van...' plaatst componiste en kersverse MATRIX-medewerkster Ann Eysermans deze maand de lezing 'New Conceptualism in Music' door componist Johannes Kreidler in de kijker.

meer lezen

Fade Out

Een tijdje geleden fleurden we onze leeszaal op met een ingekaderde schets van componist Thomas Smetryns. Zo wordt bij het binnenkomen meteen de juiste 'toon' gezet!  

meer lezen

Nieuwe collega's

In augustus vervoegde de lieftallige Melissa het MATRIX-team als bibliothecaris. Midden januari verwelkomen we opnieuw twee nieuwe collega’s. We stellen hen graag aan u voor. Welkom Ann en Bert! 

meer lezen
Syndicate content