Nieuwe collega's

In augustus vervoegde de lieftallige Melissa het MATRIX-team als bibliothecaris. Midden januari verwelkomen we opnieuw twee nieuwe collega’s. We stellen hen graag aan u voor. Welkom Ann en Bert! 

 

 

Ann Eysermans 

"Beste allemaal, mijn naam is Ann Eysermans. Vanaf januari 2017 zal ik halftijds aan de slag gaan bij MATRIX als educatief medewerker - artistiek verantwoordelijke. Sinds de aanvang van mijn studies ben ik erg gepassioneerd door hedendaagse muziek, improvisatie en jazz en dat is tot op heden niet veranderd. En nu komen (naar mijn gevoel) al deze bovengenoemde zaken samen: bij MATRIX. De organisatie staat (o.a.) voor een veelzijdige educatieve werking binnen het hedendaagse muzieklandschap: het aanreiken van nieuwe muziek (voor jong en oud en voor verschillende doelgroepen) vind ik een waardevol toekomstproject. En ik ben erg blij hieraan te mogen meewerken.

 Ik kijk alvast uit naar de veelzijdige projecten die op het programma staan en hoop van harte u daar te mogen ontmoeten!"            

 

Bert Bernaerts

"Goedendag, mijn naam is Bert Bernaerts. Vanaf half januari werk ik halftijds voor MATRIX als medewerker methodiek. Het is mijn opdracht om de educatieve werking inhoudelijk te ondersteunen en mijn voelsprieten te richten naar nieuwe inzichten op vlak van muziekeducatie en methodologie. Wat breng ik mee om die opdracht waar te maken? Een opleiding sociologie aan de KUL, een bijkomende studie muziek (bachelor jazz, trompet/contrabas) aan het Lemmensinstituut en vooral mijn ervaring als freelance muzikant. Al 15 jaar dompel ik mezelf onder in een bad van muziektheater, muziekeducatie en compositie. Ik hoop dat ik die veelzijdigheid en experimentele aard kan inzetten om Matrix te helpen hedendaagse muziek op de kaart te zetten als levende en uitdagende muziek voor een breed publiek. Graag ontmoet ik u bij een van de komende Matrix-activiteiten!"

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Nieuws

De keuze van... Kobe

In 'De keuze van...' zet gitarist van Zwerm en artistiek coördinator van Cohort Kobe Van Cauwenberghe deze maand het Franse radioprogramme 'Le cri du patchwork' in de kijker. 

meer lezen

Nieuwe aanwinsten februari

Er landde weer heel wat moois in onze (digitale) brievenbus... Een selectie van wat deze maand binnenkwam op het documentatiecentrum.

meer lezen

De keuze van... Ann

In 'De keuze van...' plaatst componiste en kersverse MATRIX-medewerkster Ann Eysermans deze maand de lezing 'New Conceptualism in Music' door componist Johannes Kreidler in de kijker.

meer lezen

Fade Out

Een tijdje geleden fleurden we onze leeszaal op met een ingekaderde schets van componist Thomas Smetryns. Zo wordt bij het binnenkomen meteen de juiste 'toon' gezet!  

meer lezen

Nieuwe collega's

In augustus vervoegde de lieftallige Melissa het MATRIX-team als bibliothecaris. Midden januari verwelkomen we opnieuw twee nieuwe collega’s. We stellen hen graag aan u voor. Welkom Ann en Bert! 

meer lezen
Syndicate content