Bibliotheek

COVID-19: GEVOLGEN VOOR HET DOCUMENTATIECENTRUM
**UPDATE: BEZOEK MATRIX OP AFSPRAAK (vanaf 14 juli)

Samen zetten we alles in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook de bibliotheek van MATRIX sloot even de deuren.

Vanaf dinsdag 14 juli is het weer mogelijk onze bibliotheek te bezoeken op afspraak. Dat kan door een mailtje te sturen naar melissa@matrix-new-music.be. Voor het inleveren van ontleend materiaal vragen we u dit te doen via de inleverbox aan de bibliotheek Artes Erasmushuis (Blijde Inkomststraat 21, 3000 Leuven).
Ter voorbereiding van uw bezoek kan u onze collectie reeds raadplegen via de catalogus.

Ben jij ook zo gefascineerd door nieuwe muziek? Dan voel je je vast snel thuis in onze rijke collectie. MATRIX geeft onderdak aan een unieke en immer groeiende collectie van en over kunstmuziek van na 1950. Iedereen met een muzikale honger is welkom in de bibliotheek. Er is ook steeds iemand van ons team aanwezig voor al uw vragen over nieuwe muziek, specifieke literatuur of MATRIX in het algemeen.

De keuze van... Jeroen Malaise

De collectie in MATRIX maakt deel uit van de collectie muziek van Artes. Op zoek naar (literatuur over) muziek van voor 1950? Raadpleeg dan ook de collecties in het Erasmushuis of op de andere locaties.