Bibliotheek

COVID-19: DOCUMENTATIECENTRUM GESLOTEN TOT NADER BERICHT

Samen zetten we alles in om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Dat betekent dat ook de bibliotheek van MATRIX even de deuren sluit.

We hopen de dienstverlening na de paasvakantie te hervatten. Wie in de tussentijd toch dringend iets uit onze collectie nodig heeft, willen we in de mate van het mogelijke graag helpen met een digitale scan van het gewenste boekhoofdstuk of passage uit een partituur. Daarvoor kan u contact opnemen met Melissa Portaels.

Ben jij ook zo gefascineerd door nieuwe muziek? Dan voel je je vast snel thuis in onze rijke collectie. MATRIX geeft onderdak aan een unieke en immer groeiende collectie van en over kunstmuziek van na 1950. Iedereen met een muzikale honger is welkom in de bibliotheek. Er is ook steeds iemand van ons team aanwezig voor al uw vragen over nieuwe muziek, specifieke literatuur of MATRIX in het algemeen.

De keuze van... Jeroen Malaise

De collectie in MATRIX maakt deel uit van de collectie muziek van Artes. Op zoek naar (literatuur over) muziek van voor 1950? Raadpleeg dan ook de collecties in het Erasmushuis of op de andere locaties.